ProcedurenProceduren for bryllupsfotografering hos netpixel.dk er følgende:


Kontakt
Ring (tlf. 6011 2859) eller skriv (email: ta@netpixel.dk) i god tid (helst 4-5 måneder før bryllupsdagen), og hør om kalenderen er ledig.


Møde
En 3-4 uger før bryllupsdagen mødes vi, og taler om detaljerne vedr. fotograferingen. Vi kan enten mødes ved kirken eller på den lokation som i ønsker at benytte ved fotograferingen. Jeg medbringer et hæfte med bryllupsbilleder til inspiration, så vi kan spore os ind på, hvilke billeder i ønsker. Hvis i ikke lige har nogle billeder i tankerne, så har jeg mange ideer til opstillinger og positurer. Mødet er helt uforpligtende, og i kan herefter beslutte, om i vil have mig til at tage jeres bryllupsbilleder.


Besøg på lokation
Inden bryllupsdagen besøger jeg den lokation, hvor i ønsker at blive fotograferet. Her finder jeg velegnede baggrunde og vurderer lys/skygger ol. Der udarbejdes samtidigt en skudliste, som vi kan gå frem efter på selve bryllupsdagen. Jeg besøger også kirken, for at vurdere rum og lysforhold. Samtidigt får jeg oplyst kirken's regler for fotografering, så disse kan overholdes.


Fotografering ved Kirke
Ved kirken tager jeg bla. følgende billeder:

- stemningsbilleder i kirken.
- gæster og gommen ankommer.
- bruden ankommer.
- brud og far går op ad kirkegulvet.
- under vielsen, hvis præsten tillader det.
- brudepar går ned ad kirkegulvet.
- når gæsterne kaster med ris og lykkeønsker.
- billede af brudepar foran kirke, gruppebillede af nærmeste familie og evt. gruppebillede af alle.


Fotografering på lokation
Efter ceremonien i kirken kører vi til den aftalte lokation og laver de ønskede optagelser. Hvis det skulle være dårligt vejr, kan vi enten fotografere inde i kirken (hvis præsten tillader det), hjemme hos jer, eller et sted indendøre, som i kunne tænke jer. Dette skal skal være afklaret i forvejen hvad vi gør i tilfælde af dårligt vejr. Men hvis ellers vejret er godt, dvs. sol eller overskyet, så laver vi optagelserne som oprindeligt aftalt. I skal regne med transporttid mellem kirke og lokation + ca. 1 time til fotografering på lokationen. Det vil være en fordel, hvis i tager en ven/veninde eller et familiemedlem med, til at hjælpe med praktiske ting som f.eks. at rette på kjole/slør.

Jeg bruger professionelt Canon DSLR og flash udstyr. Alt medbragt udstyr er dubleret.


Klargøring af billeder
Efter fotograferingen går jeg i "mørkekammeret" og udvælger/redigerer jeres billeder. Der justeres farve, lys, kontrast, skarphed ol. Hvis der er mindre forstyrrende elementer i billedet, retoucheres disse væk. Klargøring af jeres billeder tager 1 uge. I kan se udvalgte billeder i galleriet, som er leveret af netpixel.dk.


Levering af billeder
Når alle billeder er klargjort, produceres en webudgave i begrænset opløsning og lægges ind på et webhotel. I får et link pr. mail, så i kan gennemse billederne. Der leveres min. 40 reportagefotos fra kirken, samt min. 15 opstillede fotos fra lokationen. Som regel leveres en del flere billeder, men der garanteres hhv. 40 og 15 billeder. Dernæst foretages betaling hvorefter alle billeder produceres i maksimal kvalitet på DVD'er som sendes til jer.

Følgende er med i leverancen:

- To identiske sæt CD eller DVD'er med alle billeder i maksimal opløsning. Det ene sæt er jeres sikkerhedskopi. Vi leverer billederne i formatet JPEG, 8 bit/ch., sRGB farverum og i maksimal opløsning. Billeder kan printes i op til A3 størrelse.

- Lydoptagelse af hele ceremonien i kirken. (hvis præsten tillader audiooptagelse i kirken) Formatet er WAV, 48Kbps, 44 Khz, Stereo.

- Slideshow m. udvalgte stemningsbilleder/salmer fra ceremonien i kirken. Slideshowet kan vises på en PC, eller du kan evt. lægge det ind på jeres eget webhotel.

- USB memorystick m. alle billeder tilpasset et full HD fladskærms TV. (hvis et sådan haves)


Print af billeder
Netpixel.dk printer ikke selv billeder, men alle billederne leveres i maksimal opløsning på CD eller DVD, så i selv kan printe. I kan også benytte en af de mange on-line print tjenester.


Kontaktinformation
Torben Andresen Vægtens Kvarter 332 5220 Odense SØ Tlf. 6615 9159 Mobil: 6011 2859 Email: ta@netpixel.dk Web site: http://www.netpixel.dk


Torben Andresen

Søren Pedersen